osmohandle

DJI Osmo Handle Kit

€299,00 BTW incl.

  • DJI Osmo Handle
  • Batterij
  • Lader
  • Smartphone houder

Niet inbegrepen:

  • Gimbal & Camera

Beschikbaar via nabestelling

Categorie:

Opgelet: De Osmo is momenteel enkel compatibel met de Zenmuse X3 gimbal en camera die bij de Osmo geleverd wordt (zwarte versie). De Osmo zal pas na een nieuwe firmware upgrade compatibel zijn met de originele Zenmuse X3 gimbal en camera (witte versie, geleverd bij de Inspire 1) en de Zenmuse X5. De montage van de Zenmuse X5 vereist eveneens een adaptorplaatje dat binnenkort beschikbaar zal zijn. Deze nieuwe firmware, de Osmo Handle zonder camera en de adaptor voor de X5 worden verwacht in December 2015.

De DJI Osmo brengt de geavanceerde stabilisatietechnologie van DJI naar een compact handheld systeem dat je in staat stelt om overal en altijd vloeiende gestabiliseerde video-opnamen te maken.

Het geïntegreerde ontwerp van de Osmo beschikt over enkele krachtige opnamefuncties en een zeer intuïtieve bediening. Met de automatische panorama en de timelapse functie bereik je perfecte resultaten die de kwaliteit van je producties verhogen. De eenvoudig te hanteren joystick, trigger en extra bedieningsknoppen zorgen er voor dat je zonder moeite de mooiste foto's en video-opnamen maakt.

De Osmo beschikt over een ingebouwde microfoon en kan gebruikt worden met allerhande accessoires, zodat je de Osmo in elke omgeving kan gebruiken.